torsdag den 1. august 2013

En ny erotisk fortælling.



En moderne "Borte med blæsten"

Man kunne komme med en masser romantisk pladder, om at deres blikke mødtes over et fyldt dansegulv, og at de blev draget mod hinanden, men det ville været løgn. Man kunne også sige at det var kærlighed ved første blik, men også det ville være at lyve. Sandheden er at de hadet hinanden dybt og inderlig fra det sekund han lagde øjnene på hende lækre røv. At det had var gennemsyret med en sådan voldsom seksuel energi, at alle i rummet mærket det. Også efter at hadet var vokset til kærlighed. Aldrig er sådan en lidenskab blevet set før.

Rhett sidder i en halvfyldt bar med et halvtømt glas foran sig. Nok nummer 6 eller 7 denne aften, men han var ligeglad. I morgen er først i morgen, og det skal man ikke bekymre sig for i dag. I aften vil han blive fuld og bagefter gå hjem og falde bevidstløs i sin seng. Alene. En god plan, om han måtte sige det selv. Kvinder var han færdig med. De kostet kun hjertesorg.

Mens Rhett sidder og filosoferer over livets uretfærdigheder, lægger han mærke til at der er kommet musik i lokalet. Det var det vistnok ikke tidligere. Og lydene fra de andre bargæsters snakken, er forstummet. Han vender sig om, næsten ved instinkt. Han ved ikke hvorfor, for han ville jo netop gemme sig væk og blive fuld. Og der, midt på dansegulvet står hun. En skovnymfe. En gudinne. Hun står og vajer langsomt og sensuelt i takt med musikken, med ryggen mod han. Hendes røv bevæger sig med en ynde Rhett aldrig havde set før. Bare synet alene, af denne afrodithe er nok til at sende elektriske impulser ned ad rygraden og frem i pikken.

Samtidig hader han hende for at at få han til at reagere sådan. Han ønsker ikke disse korporelle reaktioner. Han vil jo gå i kloster og aldrig lægge sine fingre på blød kvindehud igen. Vel måske ikke helt så bogstavelig ment, men han ville ihvertfald gå i cølibat en periode. Og derfor bliver han så vred på denne syndens Freja som frister med en gyngende bagdel og provokerer han. Og kun han, for alle de andre i baren havde glemt hende igen, og fortsat med sine samtaler. Helst med dybet af et glas.

Rhett ved ikke helt hvorledes eller hvorfor, men pludselig står han bag ved pigen og lægger sine hænder på hendes veldrejede røv. Han kan simpelthen ikke lade være. Men med tanke på hendes reaktion, burde han have ladt være. Hun drejer meget hurtigt rundt mens hun svinger sin højre hånd, og får alle sine 60 kg i sit slag. Smak, og han får sit livs lussing. I samme sekund stopper musikken, og det bliver helt stille. Alles øjne er rettet mod de to på dansegulvet. Og så bryder latteren løs.

Rhett blive rasende. Han tager pigen i armen og hiver hende med sig ud af bagdøren. Han skummer af raseri. Ingen, og da slet ikke en luset tøs, har slået han før. Det finder han sig ikke i! Mens han trækker pigen med sig ud, kan han mærke at blodet begynder at samle sig lige syd for bæltet, og han blive vildt liderlig. Mærkelig nok protesterer pigen ikke på at blive hevet ud sådan. Hun skælder han bare ud for at det gør ondt i hendes arm. Hvilket er helt unødvendig, mener Rhett, så han slipper hendes arm og tager fat i hendes hår i stedet for.

Ude i baggården står der et bord med nogle stole. Rhett sætter sig på en stol og smider pigen over skødet. Brutalt hiver han hendes kjole op til taljen. Hun har ingen trusser på..... Sikke en overraskelse. men hun er jo også fristelses-gudinden. En narrefisse. Han begynder at slå på hendes, egentlig yndige, bagdel. Først lige så stille. Han var jo ikke ude efter at skade hende. Bare lære hende en lektion i ydmyghed. Men da der ikke kommer nogle protester, bare små støn, blive slagene hårdere. Og hårdere. Til sidst slår han hende så hårdt at det gør ondt i hans hånd.

Rhett kaster tøsen over bordet, så hendes fristende og røde poo-poo stritter lige ud. Han holder hende nede med den ene hånd, mens han åbner sine egne bukser med den andre. Uden forvarsel køre han pikken ind i hendes fisse. Den glider nemt ind uden friktion. Han tager hende hårdt. Brutalt. Og stadig kommer der ingen protester fra pigen. Hun stønner bare. I begyndelsen svagt, men efterhånden som han støder hårdere og hårdere i bund af hendes varme fugtige grotte, blive stønnene kraftigere og kraftigere. Indtil hun kommer med et lille skrig og falder sammen, skælvende over bordet. Hans egen orgasme kommer med det samme efter hendes. Han kan mærke den starte nede i fødderne og arbejde sig opad, og ud af pikken i vulkansk intesitet. Det hele varede bare 5 minutter........

To be continued :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar